Het is letterlijk vertaald wat mijn cliënt mij heeft verteld, namelijk: “Ik heb zo enorm geboft met Helga en kijk iedere week uit naar haar komst. Deze vrouw heeft zo veel leuke ideeën, we trekken er vaak op uit naar een museum, natuurgebied, we hebben een bezoekje gebracht aan mijn oude werk en aan het ROC Tilburg afdeling luchtvaarttechniek, een boodschap doen of fietsen op de duo-fiets. Helga helpt mij ook met mijn nieuwe laptop te leren bedienen en bezoeken aan tandarts en ziekenhuis. Een geweldige vrouw die plezier aan mijn leven geeft.”

Helga; ik hoop dat je nog heel lang betrokken blijft bij mijn cliënt om zijn leven kleur te geven, want dat doe je zeker. Dat doe je met compassie, vrolijkheid en betrokkenheid. Dat doe je fantastisch.

Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *