Mijn naam is Helga Willekens, geboren en getogen in het Brabantse land. Na een jarenlange carrière als medisch secretaresse werden de werkzaamheden meer en meer administratief en werd het patiëntencontact steeds minder. Omdat ik een mensen-mens ben miste ik dit contact enorm. Ik heb de stap gezet om mij als zzp-er in te gaan zetten in de begeleiding en ondersteuning van senioren. Hoe geweldig is het om een meerwaarde te kunnen zijn in het leven van een oudere en zijn/haar mantelzorgers.

Alle vragen zijn vrij, kan ik het niet oplossen dan zoek ik een zo goed mogelijke oplossing. Communicatie vind ik erg belangrijk. Korte lijntjes, wekelijkse terugkoppelingen met zorgvragers, duidelijkheid en een klik hebben met de oudere maar ook met de mantelzorgers. Zij geven tenslotte een stukje zorg van een dierbaar iemand uit handen aan een ‘’vreemde’’. Ik hou van gezelligheid, een goed gesprek, denk in oplossingen en ik werk aan de zelfredzaamheid van mijn cliënten. Ook brainstorm ik met mantelzorgers over nog betere zorg. Iedere cliënt is bijzonder voor mij en wordt door mij behandeld zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Ik neem alle tijd voor moeilijke gesprekken en er wordt nooit een gesprek afgekapt omdat de tijd erop zit.